Selectează o Pagină

Poveste

Suntem doi tineri alimentați de dorința de a schimba modul în care este privită alimentația vegană în prezent. Prin produsele noastre plant-based, vrem să oferim tuturor șansa de a deveni eroi. În timp ce se bucură de o masă sănătoasă, reduc impactul negativ asupra mediului, fără să facă compromisuri privind gustul.

Am construit pas cu pas povestea unui brand onest și responsabil, prieten bun cu planeta și viețuitoarele sale. De la idee, concept și până la lansarea efectivă, ne-am implicat atent în fiecare proces, astfel încât să ne asigurăm că fiecare piesă din puzzle-ul acestui concept de suflet va ilustra viziunea și valorile noastre.

Astăzi, îi spunem simplu: Veg Eat Up!

Ne adresăm celor care doresc să redescopere plăcerea gustului în noi preparate, gătite cu grijă față de mediu și față de papilele gustative. În timp ce alimentele de tip junk food privează organismul de energie, oferind o senzație de sațietate de scurtă durată, alternativa vegană pe care noi o propunem păstrează gustul care cucerește la preparatele preferate, eliminând senzația de „prea plin” după masă și oferind organismului nutrienții de care are nevoie pentru a funcționa corect.

Ne adresăm celor care vor o schimbare în alimentație, însă nu știu de unde ar trebui să înceapă. Ei bine, totul începe de aici. Consumul de carne animală în exces poate conduce la afecțiuni pe termen lung asupra organismului (boli coronariene, oncologice sau de digestie). Fără compromisuri în ceea ce privește gustul și fără regrete privind alegerea făcută, alternativa 100% vegană este alegerea ideală pentru a reduce aportul de carne animală din alimentație.

Și, bineînțeles, ne adresăm celor care vor să reducă impactul negativ asupra mediului înconjurător și a viețuitoarelor sale. Iubim planeta, iar în semn de prețuire față de resursele pe care ni le oferă, încurajăm consumatorii să opteze pentru o variantă mai durabilă și mai ecologică: preparatele plant-based.

Veg Eat Up! este pentru fiecare dintre noi. Indiferent de motivele ce stau în spatele alegerii preparatelor vegane, ne dorim ca esența brandului nostru să fie rezumată simplu, astfel: „surprisingly plant-based”.